Nieuws

<< Programma en Markt Art Carnivale 2018 volAC 2017 video impressies >>

ART CARNIVALE ZOEKT ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS
HET ZIJN DE MENSEN DIE HET FESTIVAL DRAGEN

Art Carnivale zoekt enthousiaste vrijwilligers 2018

maandag, 19 maart 2018

Vacature

 

 

 
   
   
   
   
   
   
   
   
 

 

Taken en werkzaamheden

Familiefestival Art Carnivale presenteert in de maand juli op het strandpark Schildmeer in Steendam, gedurende drie dagen een uitzonderlijk levendige combinatie van kunst, muziek, theater en spel. Daarmee is Art Carnivale hét zomers cultureel hoogtepunt van midden Groningen en ook nog eens het gezelligste festival van Groningen dat gratis toegankelijk is.

Het festival draait volledig op de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Zonder hen zou het festival niet mogelijk zijn. De voorbereiding en uitvoering van het festival gebeurt in teamverband door een groep van vaste medewerkers die aangesloten zijn bij een kunstenaarscollectief.

Vaardigheden en kwaliteiten

Het festival kent voor, tijdens en na het festival een flink aantal uiteenlopende taken waarvoor extra hulp gewenst is, zoals:

-Horeca ( backstage: voorraadbeheer, verzorgen medewerkers ) ( frontstage: uitserveren en klaarmaken culinair aanbod, drankpuntenbezetting voor koffie, thee, frisdrank, wijn, tapwerk )
-Kinderactiviteiten ( diverse spelletjes voorbereiden )
-Informatiestand ( muntverkoop, informatievoorziening )
-Opbouw en afbouw werkzaamheden festivalmateriaal
-Assistentie bij stroomvoorziening en geluidstechniek
-Assistentie bij muziek / theateropvang artiesten
-Assistentie vrijwilligerscoördinatie 
-Schoonmaakploeg festivalterrein
-Promotiewerkzaamheden ( rondbrengen / plakken affiches, flyers, ophangen banners

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

 Art Carnivale heeft enthousiaste vrijwilligers nodig die een werkzame bijdrage willen leveren aan de realisatie van het festival. Iedereen die belangstelling heeft zijn / haar vakantietijd op een aangename en leerzame manier te besteden, zien we heel graag komen om de gelederen te versterken. Leuke bijkomstigheid is dat je nieuwe fijne collega-medewerkers leert kennen, dat je kunt genieten van muziek en theateracts, dat je artiesten van divers pluimage ontmoet, en dat je het zo leuk vindt dat je er volgend jaar weer bij bent!

De organisatie biedt vrijwilligers begeleiding en instructies, een reis / kilometervergoeding en munten  voor koffie, thee, voor ontbijt, lunch of warme maaltijd en vooral een plezierige tijd.

Aanmelden

Aanmelden als vrijwilliger is vanaf heden mogelijk. Stuur een mailbericht, of bel met de initiatiefnemers achter Art Carnivale, kunstenaarscollectief De Draad: vrijwilligers@artcarnivale.nl, mobiel: 06-41844324

website en facebookadressen van samenwerkende stichtingen onder de paraplu van Stichting kunstenaarscollectief De Draad:

http://www.artcarnivale.nl 
https://www.facebook.com/dedraad.nl 
https://www.facebook.com/collectiefdedraad/posts/ 
https://www.facebook.com/ArtCarnivale/
https://www.facebook.com/Podiumkunsten-Aan-Zee