Nieuws
Laatste Nieuws:

Drankenhandel Fa. A. Robertus en Zn.
DE DRAAD
Loonbedrijf Entjes
Gemeente Midden-Groningen
Loonbedrijf van der Laan
Cooperatiefonds Stad en Midden Groningen
Niestijl Mechanisatie
FONDS EEMSMOND
NAM
Konvooi Exceptioneel
BELEVENISCOLLECTIEF

Nieuws

<< JAM-INN BONANZAHÉ JIJ DAAR!!! >>

Mobiele Grot bij Art Carnivale 2019

Eerste tipje: De Grot

maandag, 06 mei 2019

Over twee en halve maand is het al weer zover! Dan gaat het leukste gratis festival voor jong en oud in de provincie Groningen weer van start. 

Art Carnivale is één van de meest opvallende 'voel-je goed' festivals; een kunstzinnig familiefestival voor iedereen en alle leeftijden! Met veel kunst, live muziek, theater, lekkernijen, kinderactiviteiten, een grote kunstmarkt/braderie en tal van verrassingen in het prachtige strandpark aan Het Schildmeer in Steendam is er op Festival Art Carnivale voor iedereen wel wat wils.

Wij geven alvast een klein voorproefje van het vermaak voor kinderen: naast de altijd favoriete knikkerbaan en het lekker drummen op emmers hebben we dit jaar o.a. een disco voor kinderen en een MOBIELE GROT op zaterdag en op zondag een UITDAGENDE VERRASSING… 

De mobiele grot is een 30 meter lang gangenstelsel op wielen! In de grot zitten kruip-door en sluip-door gangetjes, kamers, glijbanen, doodlopende gangen, boomstammen en touwen. Met hoofdlampjes op zoek je de weg van de ingang naar de uitgang. Lekker spannend!