Nieuws
Laatste Nieuws:

Drankenhandel Fa. A. Robertus en Zn.
Gemeente Midden-Groningen
DE DRAAD
Loonbedrijf Entjes
Loonbedrijf van der Laan
Niestijl Mechanisatie
FONDS EEMSMOND
Cooperatiefonds Stad en Midden Groningen
NAM
Konvooi Exceptioneel
BELEVENISCOLLECTIEF

Nieuws

<< Phone Booth MysteriesEerste tipje: De Grot >>


JAM-INN BONANZA

dinsdag, 14 mei 2019

DAG VAN HET SCHILDMEER 23 JUNI 2019

Het Schildmeer is een plek om te zijn, om te willen zijn. Met het festival Art Carnivale en de Schildweek in het vizier vindt er op 23 juni eerst een andere bijzondere activiteit plaats; de ‘Dag van het Schildmeer’.

Ondernemers, organisaties en overige belanghebbenden in het gebied presenteren hun eigen specialiteiten tijdens dit uitzonderlijke evenement op en rondom het Schildmeer, ondertussen beter bekend als het ‘best bewaarde geheim van Groningen’...

Rond de boorden van het meer kunt u deze middag kennis maken met het aanbod van de participanten, zelf meedoen en dingen proberen. De deelnemers zijn o.a. Zeilvereniging Schildmeer, Scouting Fraeylema, Scouting Fivelgroep, Golfclub Duurswold, Recreatiecentrum De Otter, Staatsbosbeheer, Kabouterpad, Art Carnivale Promobile, Surfcenter.nl, Gym Xtra Fit, Podiumcafé Peter & Leni en het Strandpaviljoen.

Tijdens deze dag tonen ook de kunstenaars en artiesten uit de regio zich met een nieuwe activiteit rondom de Art Carnivale Promobile; een Muziek Jam-inn Bonanza. Misschien denkt u nu direct aan cowboys en goudzoekers en dat is niet geheel onterecht: met de activiteit mikken we op een een explosie van ongekende klankweelde!  Op de Bonanza is iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan een grootse jamsessie op de picknickweide in het strandpark bij het Schildmeer. Aanmelden is niet nodig.

De jamsessie wordt georganiseerd in samenwerking met o.a. Grimpex (Groninger Improvisatie Experiment) en Harry G. & Friends die deze muzikale trein in beweging zullen houden.

Evenement:  Dag van het Schildmeer

Locatie:        Strandpark Schildmeer, Roegeweg Steendam

Tijd:             Zondag  23 juni 2019  van 13.00 tot 17.00 uur

Entree:         - Gratis toegang -