Nieuws
Laatste Nieuws:

Drankenhandel Fa. A. Robertus en Zn.
DE DRAAD
Loonbedrijf Entjes
Gemeente Midden-Groningen
Loonbedrijf van der Laan
Cooperatiefonds Stad en Midden Groningen
Niestijl Mechanisatie
FONDS EEMSMOND
NAM
Konvooi Exceptioneel
BELEVENISCOLLECTIEF

Nieuws

<< Theater theater…. vlakbij het water!Phone Booth Mysteries >>

Faintest Idea
Raw Medicine

Festival Art Carnivale kraakt alvast twee muzikale noten

woensdag, 12 juni 2019

Tik-tak,tik- tak…. Is dit het geluid van een metronoom of het geluid van een klok die aangeeft dat de tijd met rasse schreden vooruit springt naar de start van festival Art Carnivale? Het juiste antwoord is beide! Van 19 t/m 21 juli presenteert Art Carnivale in Steendam weer een drie daags gratis festival met kunst, theater, kinderactiviteiten, braderie, heerlijke horeca en een keur aan ras muzikanten die live optreden tijdens het festival. Opvallende namen daarin zijn Faintest Idea en Raw Medicine. 

Faintest Idea komt uit Engeland en maakt energieke ska-punk met ook een drie koppige blazers-sectie. Ze maakten al 3 volwaardige albums die te beluisteren zijn op spotify voor wie vast in de stemming wil komen. Deze band is een internationaal succes. Vorig jaar speelden ze bijvoorbeeld in Japan en dit jaar gaan ze Europa door en doen onder andere festival Art Carnivale aan. We zijn trots ze te kunnen presenteren als headliner op zondagavond 21 juli.  

Raw Medicine wordt gevormd door gitarist/zanger Dirk Vermeij, de bassist/zanger is Rudy Englebert en de drummer is Arthur Bont. Samen vormen ze de superformatie Raw Medicine. Ze spelen dampende Rock & Roll met passie en power  die je ouderwets bij de strot grijpt! Komt dat zien en horen bij festival Art Carnivale op vrijdagavond 19 juli!