Nieuws
Laatste Nieuws:


Nieuws

<< ART CARROUSELFrits Koops 1954 - 2020 >>

Art Carnivale gaat dit jaar helaas niet door!

dinsdag, 21 april 2020

 Aan al degenen die festival Art Carnivale een warm hart toedragen,


Lieve mensen. Het zat er al een beetje aan te komen maar het is nu definitief: Art Carnivale, het meest gezellige festival van Groningen gaat deze zomer niet door. Het valt ons zwaar dit besluit onder deze bizarre omstandigheden te moeten nemen. Het covid-19 virus en de beschermende maatregelen die er tegen worden genomen laten ons jammer genoeg geen andere keuze.

Veel was er ons aan gelegen om er ook dit jaar weer een fantastisch feest van te maken op de vertrouwde plek aan het Schildmeer in Steendam. Een feest dat met de belangeloze inzet van enthousiaste vrijwilligers tot een sprankelend hoogtepunt had moeten leiden.

De afgelopen jaren heeft Art Carnivale zich ontwikkeld tot een niet meer weg te denken uniek cultureel fenomeen in Midden Groningen. Het is een feest van verbinding en verbroedering. De mensen achter de organisatie van het festival willen de geest van saamhorigheid, betrokkenheid en enthousiasme vasthouden. Nu wordt alweer nagedacht over nieuwe artistieke initiatieven.
En volgend jaar zomer als vrij bewegen en ontmoeten weer normaal is, komt Art Carnivale terug.

De festivalorganisatie bedankt iedereen die zich de afgelopen tijd met hart en ziel heeft ingezet om Art Carnivale mogelijk te maken.

Tot volgend jaar op festival Art Carnivale 2021, en blijf vooral gezond.