Agenda
Laatste Nieuws:


Programma

Eerste event.2e rondje ART CARROUSEL >>


Zondag, 19 juli 2020, 13:00 - 17:00

1e rondje ART CARROUSEL

Art Carrousel is een kunstzinnige en vermakelijke belevenis voor het hele gezin. Deze zomer ‘draaien we een aantal bijzondere rondjes’ met veel kunstplezier en artistiek vermaak.

Met in het programma op 19 juli (onder voorbehoud van wijzigingen) o.a.:

Expositie van het kunstenaarscollectief De Draad met bijdragen van Annette Brouwer, Bert DolfingAndré SmouterJan SchoffelmeijerHetty OudekerkWill MeederDennis DelgerGer de WildeHenk BlekerPeter SchuddeHarry GrunefeldJob Grippeling en Henske Teunissen.

Er zijn muzikale bijdragen van Anjo de Banjo, The FriendsJessie Jippy en Sjilt en (straat)heater door Marco Bonisimo en Knipoog. In een aantal marktkramen presenteren Anit Pluimert, Harma Wartenberg, Karl Veldhuis en Atelier Lopke hun kunstproducten

Nog veel meer bezienswaardigheden: 'De Wolkentrein' (rijdt imaginair door de provincie), Action Painting en het kindertekeningen-project “De dijk weer open” (video). Daarnaast zijn er diverse leuke kinderactiviteiten in de speelweide en staan de knikkerbanen van Brian Bos klaar voor veel speelplezier.

De attracties worden deze middag aan elkaar geknoopt en (waar nuttig, gewenst en/of anders) van de nodige toelichting voorzien door onze spreekstalmeester Jan Hesseling oftewel 'Mister Art Carnivale'.

MEER INFORMATIE EN RESERVEREN