Agenda
Laatste Nieuws:


Programma

<< 1e rondje ART CARROUSEL3e rondje ART CARROUSEL >>


Zondag, 02 augustus 2020, 13:00 - 17:00

2e rondje ART CARROUSEL

Art Carrousel is een kunstzinnige en vermakelijke belevenis voor het hele gezin. Deze zomer ‘draaien we een aantal bijzondere rondjes’ met veel kunstplezier en artistiek vermaak.

Met in het programma op 2 augustus (onder voorbehoud) o.a.:

Expositie van het kunstenaarscollectief De Draad met bijdragen van Annette Brouwer, Bert DolfingAndré SmouterJan SchoffelmeijerHetty OudekerkWill MeederDennis DelgerGer de WildeHenk BlekerPeter SchuddeHarry GrunefeldJob Grippeling en Henske Teunissen.

Er zijn muzikale bijdragen van Bruinsma's, Marietta Rust, Ginger en (straat)heater door Firewolves, Marco Bonisimo en Knipoog. In de kunstkramen presenteren Willy Duit, Hilda Prins, Karl Veldhuis en Atelier Lopke hun kunstproducten.

Nog veel meer bezienswaardigheden: 'De Wolkentrein' (rijdt imaginair door de provincie), en het kindertekeningen-project “De dijk weer open” (video). Daarnaast zijn er diverse leuke kinderactiviteiten in de speelweide en staan de knikkerbanen van Brian Bos klaar voor veel speelplezier.

De attracties worden deze middag aan elkaar geknoopt en (waar nuttig, gewenst en/of anders) van de nodige toelichting voorzien door onze spreekstalmeester Jan Hesseling oftewel 'Mister Art Carnivale'.

MEER INFORMATIE EN RESERVEREN