Agenda
Laatste Nieuws:


Programma

<< 2e rondje ART CARROUSEL..geen latere events.


Zondag, 16 augustus 2020, 13:00 - 17:00

3e rondje ART CARROUSEL

Art Carrousel is een kunstzinnige en vermakelijke belevenis voor het hele gezin. Deze zomer ‘draaien we een aantal bijzondere rondjes’ met veel kunstplezier en artistiek vermaak.

Met in het programma op 16 augustus (onder voorbehoud van wijzigingen) o.a.:

Expositie van het kunstenaarscollectief De Draad met bijdragen van Annette Brouwer, Bert Dolfing, André Smouter, Jan Schoffelmeijer, Hetty Oudekerk, Will Meeder, Dennis Delger, Ger de Wilde, Henk Bleker, Peter Schudde, Harry Grunefeld, Job Grippeling en Henske Teunissen.

Er zijn muzikale bijdragen van Roos en Sebas, Ol'Houd, Barry Bronsema en Peter & Andre en (straat)theater door de Firewolves, Marco Bonisimo en Knipoog. In de kunstkramen presenteren Jelly Swart, Karl Veldhuis en Atelier Lopke hun kunstproducten.

Nog veel meer bezienswaardigheden: 'De Wolkentrein' (rijdt imaginair door de provincie), en het kindertekeningen-project “De dijk weer open” (video). Daarnaast zijn er diverse leuke kinderactiviteiten in de speelweide en staan de knikkerbanen van Brian Bos klaar voor veel speelplezier.

De attracties worden deze middag aan elkaar geknoopt en (waar nuttig, gewenst en/of anders) van de nodige toelichting voorzien door onze spreekstalmeester Jan Hesseling oftewel 'Mister Art Carnivale'.

MEER INFORMATIE EN RESERVEREN